Het
Team

Norbert Brenninkmeijer/
Founder & CEO

Norbert is de oprichter van Exposar. Doordat zijn ouders een winkelbedrijf hebben, liggen zijn zijn roots in de mode en retail. Met zijn uitgebreide ervaring bij IT en- Internetondernemingen, startte hij in 2012 met Exposar: het eerste online retail platform in Nederland. Door de groeiende vraag naar product content van de aangesloten retailers, besloot Norbert in 2014 om ook productfotografie aan te bieden. Deze gouden greep vormde de basis van het bedrijf in zijn huidige vorm.

Joost Roelofsz/
Co-founder & COO

Na een carrière bij onder andere TNT en recruitmentbureau YER kwam Joost in contact met zijn oud-collega Norbert. Samen besloten zij om de transitie te maken van Exposar als modeplatform naar leverancier van product content. Joost heeft de verantwoordelijkheid over het financiële gedeelte van het bedrijf en staat in sterke verbinding met het operationele proces. Joost is daarnaast een fanatieke hockeyer, zowel op het veld als langs de lijn.

Folkert Postma/
CCO

Folkert Postma is sinds oktober 2018 bij ons werkzaam als Sales & Marketing Director. Hiervoor heeft hij 15 jaar ervaring in sales en marketing opgedaan bij diverse bureaus als account director en business development director. Hij is thuis in verschillende disciplines; van shopper- tot field marketing en van online tot social media. Hobby’s zijn golfen, windsurfen en Crossfit en hij brengt daarnaast ook graag tijd door met zijn vrouw en kinderen in het Westerpark.

Melanie Harleman/
Operations Manager

Melanie heeft een diploma Allround Stylist Mode, Media en Interieur behaald aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Tijdens haar opleiding was zij al aan het werk als Visual Merchandiser voor Men at Work.
Melanie is bij ons begonnen als E-commerce Stylist en is nu als Operations Manager dé contactpersoon voor onze klanten.
In haar vrije tijd is Melanie opzoek naar de leukste plekken in Amsterdam om lekker te eten of te borrelen.

Femke Haagsma/
Model Image & Video Specialist

Ook Femke is trotse bezitter van twee diploma’s. Ze is geboren in Friesland, waar zij aan de Stenden University Leeuwarden de bachelor Small Business & Retail Management heeft gevolgd. Vervolgens heeft zij aan de Artemis Academie met goed gevolg de opleiding Fashion Styling doorlopen. Sindsdien heeft zij ruime werkervaring opgedaan op het gebied van styling en mode. Zo is zij onder andere werkzaam geweest als sales advisor, visual merchandiser, visual specialist en store manager.

Sofia Eremkina/
Head of Quality Control

Na het afronden van haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Moskou, besloot Sofia haar droom achterna te gaan: het volgen van de opleiding Beeldende Kunst & Vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. In 2015 studeerde ze ‘met genoegen’ af, met als specialisme ‘Textiel design’. In haar vrije tijd is Sofia een fervent fotograaf en begenadigd Photoshop expert. Geen foto wordt naar een klant verstuurd voordat deze door Sofia kritisch is geïnspecteerd.

Zoran Duric/
Studio Manager & E-commerce Stylist

Voordat Zoran bij ons aan de slag ging als Junior E-commerce Stylist, heeft hij Interior Design gestudeerd in Kroatië. Daarna heeft hij ervaring opgedaan in uiteenlopende vakgebieden. Zo heeft hij zeven jaar in het leger gediend, waarna hij veel ervaring heeft opgedaan in de horeca: op cruiseschepen en in bars als bartender en manager. Zoran heeft veel ambitie en wil zijn opgedane kennis over operationele processen inzetten om snel door te groeien binnen Exposar! In zijn vrije tijd kookt hij, kijkt hij graag documentaires of schrijft hij korte verhalen.

Masami Bouwman/
E-commerce Stylist

Masami is sinds maart 2019 werkzaam in ons vaste team van stylisten. Zij heeft een opleiding gevolgd aan de Academie Artemis in Amsterdam, waarvoor zij stage liep bij JAN Magazine. Na het behalen van haar Bachelor in Allround Styling & Design heeft zij gewerkt als freelance (assistent) stylist voor onder andere Linda, Calvin Klein, Harpers Bazaar en de Elle. Daarnaast is zij designer en stylist voor haar eigen online webshop. In haar vrije tijd leest zij, of ontdekt zij de nieuwste hotspots van Amsterdam.

Arjan de Korte/
Post Production Editor

Arjan heeft de opleiding Fotografie en Vormgeving gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam. Vervolgens is hij begonnen met werken als packshot fotograaf. Daarna heeft hij ervaring opgedaan bij diverse fotostudio’s en modemerken, zowel als fotograaf en retoucher, als in studio management.
Zijn vrije tijd brengt hij voornamelijk door met familie en vrienden. Ook gaat hij graag gamen op de PS4, of verdiept hij zich nog meer in fotografie.

Stijn van Hulten/
Accountmanager

Stijn heeft gewerkt bij The Society Shop tussen 2010 en 2019. Hij is daar begonnen als Personal Advisor, maar hij heeft zich via een e-commerce stage opgewerkt tot online marketing medewerker. Tussen 2013 en 2016 zat hij op de TMO fashion business school waar hij zijn Bachelor of Business Administration heeft behaald. Daarnaast is hij sinds 2018 werkzaam als freelance fotograaf. In zijn vrije tijd gaat Stijn graag ramen eten of bezoekt hij hiphop optredens.

Rosalie Hillebrand/
Accountmanager

Rosalie woont al enige tijd in Amsterdam, maar ze is én blijft een rasechte Brabantse.

Eropuit met vriendinnen of leuke dingen doen met haar moeder: het is altijd bourgondisch gezellig!

Ze draait nergens omheen. Behalve toen ze nog klein was, toen draaide ze bij ballet heel veel pirouetjes.

Ook is het een opgeruimd type. Ze veegde iedereen in haar jeugd van de tennisbaan.

Lekker competitief dus. En dat komt goed van pas in haar rol als accountmanager.

Met flink wat ervaring op zak uit diverse commerciële functies, is ze een echte topper.

Lauri Berkhoudt/
Copywriter

Na haar opleiding aan het AMFI begon Lauri als fashion editor voor verschillende tijdschriften. Ze had een interviewrubriek, werkte fotoshoots uit en produceerde modepagina’s. Ze freelancete voor FHM, Esquire, Textilia, Men’s Health en Cosmogirl. Hier leerde ze voor verschillende doelgroepen te schrijven. Daarna werd zij copywriter voor de Bijenkorf. Ze schreef productteksten voor vele merken en breidde zo haar portfolio uit. Na vijf jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: Copywriter bij Exposar.

Jamie/
Gastvrouw & Hond

Jamie is sinds 2019 werkzaam bij Exposar en is sindsdien niet meer weg te denken uit het team. Met haar speelse karakter rent zij het hele kantoor door maar zodra er gasten binnen zijn steelt zij met haar lieve kopje al hun harten. Klantvriendelijkheid  en service staan bij haar dan ook hoog in het vaandel, wel verwacht ze hier een aai voor terug. Haar hobby’s zijn spelen met de bal en naar duiven blaffen. Na een dag hard werken gaat ze altijd gezellig met Joost mee naar huis.