4 must have ingrediënten voor jou product detail pagina

PRODUCTFOTOGRAFIE
De basis van elke content strategie begint bij productfoto’s. Met nauwkeurige productfotografie zie je alle kenmerken van het item haarscherp. Elke collectie heeft een andere feel, daarom bieden wij verschillende productfotografie stijlen aan (3D, flatlay en hangend).

MODELFOTOGRAFIE & VIDEO
Modelfotografie en video brengen je items tot leven. Hiermee laat je de fit, beweging en styling combinaties zien van jouw items. Wanneer je de outfit goed kiest gaat je gemiddelde orderwaarde gegarandeerd omhoog! Het inzetten van model content kan een conversie stijging van ruim 60% veroorzaken.

CREATIEVE FOTOGRAFIE
De juiste sfeerbeelden zorgen ervoor dat je jouw klanten kan overtuigen van jouw gehele collectie en het verhaal wat je wilt vertellen. Door de sfeer perfect af te stellen op de items en de modellen creëer jij de beelden die je collectie zullen dragen.

USP HIGHLIGHTS
De details zijn vaak de meest onderscheidende punten van je collectie. Met het wegvallen van fysiek contact is het ervaren van deze details nagenoeg onmogelijk geworden. Daarom zetten wij macrovideo’s in om de USP’s van jouw items de aandacht te geven die zij verdienen. Ook lenen deze video’s zich perfect voor het branden op productniveau.