Waarom Exposar gelooft in de StyleShoots Live

Voor grote merken is het altijd een uitdaging om hun shootdagen zo efficiënt mogelijk in te delen. Zeker wanneer hier rekening gehouden moet worden met meerdere modellen, fotografiestijlen en ook nog video. Om dit proces te vereenvoudigen en efficiënter te laten verlopen heeft Exposar ervoor gekozen te investeren in de StyleShoots Live.

We adviseren voor webshop video’s altijd video’s van +/- 12 seconden. Deze zijn opgebouwd uit verschillende shots. Wanneer deze shots goedgekeurd zijn door de klant en onze stylist worden deze in de StyleShoots Live geëdit tot een volledige video. Zo komen de video’s er altijd gebruiksklaar voor e-commerce doeleinden uit. Gelukkig hoef je tijdens het editten van de video’s niet stil te zitten! Tijdens het editten van de video kun je namelijk ondertussen de foto’s van een set maken. Hierdoor is er altijd actie tijdens een shoot.

Tijdens een shoot kan er voor gekozen worden templates te maken van de geschoten beelden. Op deze manier hebben merken altijd dezelfde instellingen qua belichting en hoeken wanneer ze een volgende shoot inplannen. Hierdoor zorgen we eenvoudig voor de beste consistentie. 

Natuurlijk kan het altijd nog efficiënter! Daarom adviseren we merken met grote collecties ook altijd te werken met twee modellen. Op deze manier kan de een omkleden wanneer de ander shoot en andersom. Zo wordt er nooit niet geschoten!