Creatievefotografie&video

Content waarmee de consument zich kan identificeren

#GETSOCIAL

Meer weten over creatieve fotografie & video?

MOGELIJKHEDEN creatieve fotografie & video

Creatieve FOTOGRAFIE

Begin met branding op productniveau door het gebruik van uniek én creatief beeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde thema’s als feestdagen, events en seizoenen en nog veel meer. Exposar zorgt ervoor dat de contentkalender tot leven komt en de consument wordt verleid. Zet beelden zoals stapels polo's en kleurenwaaiers van T-shirts in om je doelgroep te enthousiasmeren en verder door de customer journey heen te leiden.

Creatieve Video

De mogelijkheden op het gebied van creatieve video zijn eindeloos. Niet alleen de studio, maar ook de wereld fungeert daarbij als decor. Creatieve video kan jouw klanten overtuigen van jouw gehele collectie en het verhaal wat je wilt vertellen. Door de sfeer perfect af te stellen op de items en de modellen creëer jij de beelden die je collectie zullen dragen. Denk hierbij aan behind the scenes beelden of campagne ondersteunend beeldmateriaal.

"Creatieve content waarmee de consument zich kan identificeren.”

Exposar’s werkwijze: creatieve fotografie en video

1
Onboarding

Het process begint met het maken van een moodboard.

2
SHOOT

Alles komt samen tijdens de shoot op locatie of in onze studio.

3
POST PRODUCTION

Hier komen beeld, geluid en eventueel tekst bij elkaar samen.

4
QUALITY CONTROL

Aan de hand van checks wordt de kwaliteit gewaarborgd.

5
DELIVERY

De content wordt in het gewenste formaat opgeleverd.

ONBOARDING

Er wordt een moodboard of storyboard gemaakt waarin de locatie, modelkeuze en highlights worden verwerkt. Wat wil je vertellen en wat komt hier qua creativiteit bij kijken? Denk hierbij aan props, locatie, modellen, muziek etcetera. Waar bij creatieve fotografie het product centraal staat is creatieve video meer conceptueel gericht. Creatieve video’s kunnen goed vergeleken worden met commercials.

TIME TO SHOOT

Tijdens de shoot komt alles samen, zeker wanneer het gaat om het product in combinatie met een model. Voor de fotografie wordt middels een concept gewerkt en tijdens het schieten van de creatieve video wordt het script gevolgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rugtas met allerlei items die in deze tas passen. Dit kan stop-motion geschoten worden, cinematisch en er kunnen ook creatieve gifjes van worden gemaakt.

POSTPRODUCTION

Tijdens de nabewerking komen alle elementen samen en worden deze perfect op elkaar afgestemd. Welke aspecten dienen uitgelicht te worden? Welk beeld wordt onder welk geluidsfragment geplaatst? Dit zijn allemaal punten waar tijdens het editen rekening mee gehouden wordt. Dient er tekst te worden toegevoegd? Klopt de belichting?

QUALITYCONTROL

Er worden handmatige checks gedaan om de kwaliteit te waarborgen. Komen de highlights goed genoeg uit? Kloppen de kleuren? Is er een perfecte samenhang ontstaan wat betreft beeld en geluid?

TIME FOR DELIVERY

De creatieve foto’s en video’s worden in het gewenste formaat opgeleverd, afhankelijk van de verschillende kanalen waar de content voor bedoeld is.

Dit zeggen klanten over de diensten van Exposar

Deze klanten hebben creatieve content of andere diensten bij ons afgenomen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?