Modelfotografie&video

Laat je collectie tot leven komen

Meer weten over modelfotografie?

MOGELIJKHEDEN MODELFOTOGRAFIE

ModelFOTOGRAFIE

Alle elementen komen samen tijdens een modelshoot. Waarbij het gaat om de symbiose tussen details en het geheel. Modelfotografie zorgt ervoor dat het product tot leven komt, zodat de bezoeker van je webshop kan zien hoe het item valt. Dit wekt vertrouwen én dat converteert! Exposar werkt met de StyleShoots Live en de instellingen van deze geavanceerde machine fungeren als solide mal, wat de consistentie en kwaliteit ten goede komt. Op deze manier kunnen wij jouw collectie snel én efficiënt digitaal tot leven brengen.

ModelVideo

Het goed inzetten van de juiste kwaliteit video’s kan de online verkopen met ruim 50% laten toenemen en de retouren met 57% doen dalen. Door het gebruik van de StyleShoots Live kunnen wij dezelfde setting gebruiken voor modelvideo als voor modelfotografie. Ofwel perfecte efficiëntie. Vooraf bepalen wij een unieke preset met bijvoorbeeld afwisseling tussen slowmotion, draaien, lopen en close-ups. Bewegend beeld, zoals modelvideo zorgt voor een hogere betrokkenheid, is innovatief en laat precies datgene zien wat je als webshop in huis hebt.

"Wij geloven dat video de basis gaat vormen van iedere product detail pagina en categorie pagina

Exposar’s werkwijze modelfotografie&video

1
Onboarding

Alle vereisten worden in een callsheet samengevoegd.

2
SHOOT

Alle elementen komen samen tijdens een modelshoot.

3
POST PRODUCTION

Consistente  en specifieke nabewerking van de modelfoto’s.

4
QUALITY CONTROL

Content wordt gecontroleerd op naleving van de styleguide.

5
DELIVERY

De modelfoto’s worden in de afgesproken formaten geleverd.

ONBOARDING

Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek wordt een callsheet samengesteld. Hierin staat alle informatie over het model, haar, make-up en de technische specificaties. Ook worden de props hierin opgenomen en de preset voor modelfotografie. Tijdens de eerste shoot wordt bepaald welke shots er per set gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan full-body, focus en close-ups.

TIME TO SHOOT

Net zoals bij productfotografie draait alles bij modelfotografie en modelvideo om de 2.0 werkwijze van Exposar. Dankzij de StyleShoots Live kunnen fotografie en video in dezelfde studio en met dezelfde instellingen worden gemaakt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor beter op elkaar afgestemde beelden. De precisie styling zorgt uiteindelijk voor de perfectie van de details.

POSTPRODUCTION

Aan de hand van de afgesproken eisen wordt het beeld bewerkt. Waarbij alle stappen van het proces worden nagelopen. Standaard wordt bij elk beeld de ondergrond en backdrop gecontroleerd en waar nodig schoongemaakt. Daarnaast kan er op aanvraag gelet worden op bijvoorbeeld skin-tone, tatoeages en kleding-gerelateerde nabewerking.

QUALITYCONTROL

Hier komt het werk van de stylist en de post production samen. De fysieke items (materiaal en kleur) worden vergeleken met de digitale productfoto om zo onder andere de kleurechtheid te controleren. Deze kwaliteitscontrole wordt handmatig door ons uitgevoerd. Daarnaast bekijken we de gehele collectie, om te zien of er een consistente en mooie lijn in het geheel zit.

TIME FOR DELIVERY

Voor welke doeleinden worden de productfoto’s gebruikt? Gaat het om webshop fotografie, B2B of zijn de beelden voor marktplaatsen, zoals Zalando? Aan de hand van deze gegevens levert Exposar de afbeeldingen in het juiste bestandsformaat en met de juiste benamingen, waarbij er gekeken wordt naar de vereisten van partners en de positionering van het artikel op het canvas.

Dit zeggen ONZE KLANTEN over de diensten van Exposar

Deze klanten hebben modelfotografie of andere diensten bij ons afgenomen

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?