Ecommerce Studio Stylist (freelance)

Gaat jouw hart sneller kloppen van online shoppen, volg jij continu de modetrends en wil jij graag van je passie je werk maken? Lees dan maar even door! Wij zijn namelijk per direct op zoek een eCommerce Studio Stylist. Iemand die affiniteit heeft met mode, styling en fotografie en klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Wie zijn wij?
Heb jij je weleens afgevraagd hoe kleding voor webshops wordt gefotografeerd? Kom dan bij ons langs. Door de ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en social media is het voor (mode)merken van belang om zich op de juiste manier online te presenteren. Ruim zeventig procent van alle consumenten laat zich eerst online inspireren voordat ze besluiten iets te kopen. Daarom wekt goede productcontent (foto’s, video’s en teksten) vertrouwen en dit maakt de kans groter op een aankoop.

Exposar speelt op deze behoefte in. We zijn een jong, ambitieus en hard groeiend e-commercebedrijf gevestigd in het World Fashion Centre te Amsterdam. Wij zijn een full service content provider met veel kennis van e-commerce. Exposar is als fotostudio gespecialiseerd in het creëren van converteerbare productcontent in de mode- en lifestylebranche. Wij verzorgen zaken als productfotografie, modelfotografie, model-video en productteksten voor een groot aantal merken, waaronder Hunkemöller, New Zealand Auckland, Studio Anneloes, ANWB, State of Art en vele anderen.

Wat doe je als Studio Stylist?
Jij bent onderdeel van een groeiend team van jonge professionals die iedere dag gepassioneerd bezig zijn met het modevak. Als stylist werk jij in een van onze studio’s en verzorg jij voor onze merken consistente en mooie fotografie van de kleding. Hierbij maak je gebruik van de meest geavanceerde fototechniek (StyleShoots) die er momenteel op dit vlak voor handen is. Daar heb je geen uitvoerige fotografie kennis voor nodig en kun je juist de nadruk leggen op de styling van het item.

Je hoofdtaken zijn:
– Het stylen en fotograferen van fashion items voor productfotografie
– Het creatief stylen van items voor veelzijdige lookbook-creaties

Eisen:
– Affiniteit met mode, styling, fotografie en social media/e-commerce
– MBO/HBO werk- en denkniveau
– 1-3 jaar werkervaring met mode en styling
– Teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken
– Klantgericht, gedreven en resultaatgericht ingesteld
– Goede werkinstelling (geen 9-5 mentaliteit), want het is hard werken
– Ervaring met Photoshop is een pré

Wij bieden jou:
– Een creatieve werkplek in een gezellig en gedreven team in dé modestad van NL
– Kans om te groeien en het maximale uit jezelf te halen
– Een netwerk van ruim 160 merken (and counting…)
– En natuurlijk, een marktconform salaris

Interesse?
Ben jij ons nieuwe modetalent? Reageer dan snel door je CV en motivatie te sturen via onderstaand formulier!

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.